06 27 85 01 69 Grootvenseweg 26 - 5454 GD - Sint Hubert

Diensten

Schrijven met vakkennis en boerenverstand

Diensten

Agrarische teksten
Voor reportages, interviews en technische artikelen voor vakbladen en nieuwsbrieven ben je bij Monique van Loon aan het juiste adres. Met een groot netwerk vindt ze mooie adressen voor de gewenste content.

Website en social media
De communicatiemiddelen van de 21e eeuw. Belangrijk is dat uw website bij de tijd is en regelmatig nieuws bevat. AgriContent kan uw complete website, webteksten, webbeheer en social media voor je regelen.

Organisatie
Open dagen, fair, festivals of informatiestand: AgriContent ontzorgt je organisatie en denkt met je mee.

Communicatieplan
Communicatie is het middel om uw naamsbekend te vergroten en uit te dragen en daardoor omzet vasthouden en verhogen. AgriContent kan samen met jou een communicatieplan opstellen en uitvoeren zodat je efficiënt jouw content uitdraagt.

Promotie
Om je product of dienst te promoten kan adverteren een goed middel zijn. Bij AgriContent ben je aan het juiste adres voor plaatsing van advertenties of advertorials en ondersteuning in de ontwikkeling ervan, met name voor agrarische vakbladen.
Direct mail is ook een goede methode om uw klanten direct te bereiken. AgriContent denkt graag met je mee.

Relatiebeheer
AgriContent is van vele markten thuis. Ook voor relatiebeheer kun je AgriContent inschakelen. Van bedrijfsbezoek tot keukentafelgesprek;  in overleg is alles mogelijk.